42. Štiavnický magazín 2024

V 42. Štiavnickom magazíne uvidíte:

1/ V piatok 11.októbra sa v priestoroch pri radnici mesta konala slávnosť venovaná založeniu Baníckej akadémie s názvom Akademici.

2/ Bytová správa s.r.o. už 14.septembra začala s tohtoročnou vykurovacou sezónou. My sme sa zašli popýtať napríklad aj na ceny tepla v nasledujúcom období.

3/ Oddelenie kultúry mesta Banská Štiavnica pre Vás pripravilo bohatú, kultúrnu jeseň. Vybrať z ponuky si dokáže naozaj každý a my Vás srdečne pozývame.

Počasie

 

41. Štiavnický magazín 2024

V 41. Štiavnickom magazíne uvidíte:

1/ V sobotu 5.októbra v Banskej Štiavnici prebiehal rýchlostný, cyklistický pretek s názvom Redbull Hill Chasers a bolo to vôbec prvýkrát na Slovensku.

2/ Mesto Banská Štiavnica pokračuje v rekonštrukcii štadiónu a s prácami sa pomaly už finišuje. My sme sa na náš vynovený športový stánok zašli pozrieť.

3/ Dnes sa opäť vrátime aj k téme odpadového hospodárstva. Ak sa chcete zbaviť nadrozmerného odpadu, teraz je ten správny čas.

4/ Vedeli ste, že vaše deti môžu cestovať do zahraničia už počas štúdia na základnej škole? Ak Vás táto téma zaujíma, navštívte 17.októbra ZŠ J.Horáka.

Počasie

 

40. Štiavnický magazín 2024

V 40. Štiavnickom magazíne uvidíte:

1/ Futbalový klub FK Sitno Banská Štiavnica tento rok oslavuje významné výročie a to 120 rokov od jeho založenia. Oslavovalo sa v sobotu 21.septembra a ako inak no predsa futbalom.

2/ Mesto Banská Štiavnica pokračuje v stavebných úpravách, tentokrát sa realizuje úprava ulice 1.Mája.

3/ Po troch rokoch sme opäť navštívili Strednú odbornú školu sv. Františka Assiského aby sme zistili ako sa darí odboru programátor a prinášame Vám samé pozitívne novinky.

Počasie